pinkman6 Napisano 19 Sierpnia 2022 Share Napisano 19 Sierpnia 2022 Witam serdecznie, Przeglądając wielokrotnie forum PWM i Modelwork wielokrotnie byłem pod wielkim wrażeniem wiedzy kolegów o niemieckich konstrukcjach z II wojny światowej. Postanowiłem skorzystać i poprosić o pomoc w tej sprawie. Buduje obecnie dwa modele. Jednym z nich jest Eduard Fw 190 A-8/R2 WNr. 681343. Mam co do niego parę pytań: 1. Czy kolor wnęki podwozia podany przez Eduarda jest błędny. Z tego co czytałem na temat niemieckich maszyn podany w instrukcji jest całkowicie błędny (w załączniku) 2. Czy na coś innego trzeba uważać? Sklejam nowe wydanie, które ma już poprawioną tylną sekcje kadłuba. Z góry dziękuje za poświęcony czas na odpowiedź i pozdrawiam. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 19 Sierpnia 2022 Share Napisano 19 Sierpnia 2022 Wnęki kolor RLM02 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi