Mendziu Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Witam. Przedstawiam kolegą i koleżanką swój drugi model, piewszy stanoł w martwym punkcie , a więc do rzeczy. Jest to ikona Amerykańskiej motoryzacji z roku 2005. Model czeka jescze na polerowanie i ewentualne poprawki. Karoseria -Chrom Wnetrze - Czerwien Ferrari, Antracytowy, Czarny jedwabisty A to są zdjęcia na których się wzorowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Jak dla mnie to kolorystyka jest z tandetnego tuningu.. Lepiej spojler tylny pomaluj pod kolor nadwozia. A co do wyboru koloru bazowego.. Chrom.. No cóż są gusta i guściki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 No cóż są gusta i guściki.. To fakt ... A ode mnie, oprócz tego co powiedział kolega myeti, to tapicerka za bardzo się świeci... I w ogole jakaś dziwna skala tego modelu... mimo wszystko sklejaj, sklejaj i jeszcze raz sklejaj a będzie coraz lepiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Taka zabaweczka, nie lepiej kupić 1/24 revella?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi