Mendziu Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Witam. Przedstawiam kolegą i koleżanką swój drugi model, piewszy stanoł w martwym punkcie , a więc do rzeczy. Jest to ikona Amerykańskiej motoryzacji z roku 2005. Model czeka jescze na polerowanie i ewentualne poprawki. Karoseria -Chrom Wnetrze - Czerwien Ferrari, Antracytowy, Czarny jedwabisty A to są zdjęcia na których się wzorowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myeti Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Jak dla mnie to kolorystyka jest z tandetnego tuningu.. Lepiej spojler tylny pomaluj pod kolor nadwozia. A co do wyboru koloru bazowego.. Chrom.. No cóż są gusta i guściki.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 No cóż są gusta i guściki.. To fakt ... A ode mnie, oprócz tego co powiedział kolega myeti, to tapicerka za bardzo się świeci... I w ogole jakaś dziwna skala tego modelu... mimo wszystko sklejaj, sklejaj i jeszcze raz sklejaj a będzie coraz lepiej Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Taka zabaweczka, nie lepiej kupić 1/24 revella?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts