Mendziu Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 Witam. Przedstawiam kolegą i koleżanką swój drugi model, piewszy stanoł w martwym punkcie , a więc do rzeczy. Jest to ikona Amerykańskiej motoryzacji z roku 2005. Model czeka jescze na polerowanie i ewentualne poprawki. Karoseria -Chrom Wnetrze - Czerwien Ferrari, Antracytowy, Czarny jedwabisty A to są zdjęcia na których się wzorowałem Cytuj
myeti Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 Jak dla mnie to kolorystyka jest z tandetnego tuningu.. Lepiej spojler tylny pomaluj pod kolor nadwozia. A co do wyboru koloru bazowego.. Chrom.. No cóż są gusta i guściki.. Cytuj
paffko Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 No cóż są gusta i guściki.. To fakt ... A ode mnie, oprócz tego co powiedział kolega myeti, to tapicerka za bardzo się świeci... I w ogole jakaś dziwna skala tego modelu... mimo wszystko sklejaj, sklejaj i jeszcze raz sklejaj a będzie coraz lepiej Pozdrawiam Cytuj
Truckerek93 Napisano 19 Lipca 2008 Napisano 19 Lipca 2008 Taka zabaweczka, nie lepiej kupić 1/24 revella?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi