MWALLO Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Witam po dłuższej przerwie. Przedstawiam "kubelka" , który będzie częścią zestawu wraz Oplem- modelik na rozgrzewkę przed poważniejszymi projektami --jeszcze nie do końca gotowy FOTKI POGLĄDOWE!! Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subgrafik Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Czesc po latach, tak myslalem czasem, gdzie kolega bywa kiedy go nie ma, oby czesciej. Co do modelu. Plastycznie naprawde bardzo fajnie ... ...modelarsko jednak bede krecil nosem, bo mam wrazenie ze jest odlany z jednej bryly metalu - jak imadlo. A i szmatka za bardzo zwaszowana a za malo plastycznie zbudowana (jak figurki raczej bym ja widzial pomalowana). Pozdrawiam pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jendrass1 Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 łe aaalle fajniutki ! Tylko taki metalowy, mocno, za mocno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Rzeczywiście powrót syna małostrawnego :P <żart> Kybelek w miarę ładny, ale za dużo obić. Pozdrawiam Dumo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 Tak jak napisałem model jeszcze nie gotowy- napewno jeszcze troszke poprawie. Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts