MWALLO Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Witam po dłuższej przerwie. Przedstawiam "kubelka" , który będzie częścią zestawu wraz Oplem- modelik na rozgrzewkę przed poważniejszymi projektami --jeszcze nie do końca gotowy FOTKI POGLĄDOWE!! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Czesc po latach, tak myslalem czasem, gdzie kolega bywa kiedy go nie ma, oby czesciej. Co do modelu. Plastycznie naprawde bardzo fajnie ... ...modelarsko jednak bede krecil nosem, bo mam wrazenie ze jest odlany z jednej bryly metalu - jak imadlo. A i szmatka za bardzo zwaszowana a za malo plastycznie zbudowana (jak figurki raczej bym ja widzial pomalowana). Pozdrawiam pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 łe aaalle fajniutki ! Tylko taki metalowy, mocno, za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Rzeczywiście powrót syna małostrawnego :P <żart> Kybelek w miarę ładny, ale za dużo obić. Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 Tak jak napisałem model jeszcze nie gotowy- napewno jeszcze troszke poprawie. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi