ams Napisano 12 Września 2022 Share Napisano 12 Września 2022 (edytowane) Witam forumowiczów. Inspiracją do porawek na tym modelu była seria filmów na kanale Nocna Zmiana. Autor - wójek Nocna Zmiana przeprowadził tam najlepszą analizę domniemanego wyglądu F13-tki jaką widziałem. (także jedyną jaką widziałem :c))). I spodobała mi się jego wizja i też taki chciałem... Oto rezultat... Było Jest Edytowane 12 Września 2022 przez ams 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Września 2022 Share Napisano 12 Września 2022 Ten wujek chyba zgapił ode mnie Model spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 16 Września 2022 Share Napisano 16 Września 2022 (edytowane) W dniu 12.09.2022 o 13:36, ams napisał: Nocna Zmiana Już myślałem, że ta "Nocna zmiana" o "Nocy grubych teczek" 4 czerwca 1992 r. copyright by Jack Kursky and co. Bardzo fajnie wyszło, ale grupa Fehrmann była jednostką armii, a figuranci to elektrycy (!). Może przyszli na fajki... Edytowane 16 Września 2022 przez Mr_X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 17 Września 2022 Autor Share Napisano 17 Września 2022 16 godzin temu, Mr_X napisał: Już myślałem, że ta "Nocna zmiana" o "Nocy grubych teczek" 4 czerwca 1992 r. copyright by Jack Kursky and co. 16 godzin temu, Mr_X napisał: ale grupa Fehrmann była jednostką armii, a figuranci to elektrycy (!). Dzięki za cenną uwagę. Nie mam na razie innych figurek, ale jak tylko coś umaluję to podmienię :c) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 (edytowane) 4 minuty temu, ams napisał: Dzięki za cenną uwagę. Nie mam na razie innych figurek, ale jak tylko coś umaluję to podmienię :c) I tak mega zrobione i figurki też udane. Także to jest w sumie szczegół. Edytowane 17 Września 2022 przez Mr_X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi