ams Napisano 12 Września 2022 Napisano 12 Września 2022 (edytowane) Witam forumowiczów. Inspiracją do porawek na tym modelu była seria filmów na kanale Nocna Zmiana. Autor - wójek Nocna Zmiana przeprowadził tam najlepszą analizę domniemanego wyglądu F13-tki jaką widziałem. (także jedyną jaką widziałem :c))). I spodobała mi się jego wizja i też taki chciałem... Oto rezultat... Było Jest Edytowane 12 Września 2022 przez ams 5 1 Cytuj
Seb Napisano 12 Września 2022 Napisano 12 Września 2022 Ten wujek chyba zgapił ode mnie Model spoko. Cytuj
Mr_X Napisano 16 Września 2022 Napisano 16 Września 2022 (edytowane) W dniu 12.09.2022 o 13:36, ams napisał: Nocna Zmiana Już myślałem, że ta "Nocna zmiana" o "Nocy grubych teczek" 4 czerwca 1992 r. copyright by Jack Kursky and co. Bardzo fajnie wyszło, ale grupa Fehrmann była jednostką armii, a figuranci to elektrycy (!). Może przyszli na fajki... Edytowane 16 Września 2022 przez Mr_X Cytuj
ams Napisano 17 Września 2022 Autor Napisano 17 Września 2022 16 godzin temu, Mr_X napisał: Już myślałem, że ta "Nocna zmiana" o "Nocy grubych teczek" 4 czerwca 1992 r. copyright by Jack Kursky and co. 16 godzin temu, Mr_X napisał: ale grupa Fehrmann była jednostką armii, a figuranci to elektrycy (!). Dzięki za cenną uwagę. Nie mam na razie innych figurek, ale jak tylko coś umaluję to podmienię :c) Cytuj
Mr_X Napisano 17 Września 2022 Napisano 17 Września 2022 (edytowane) 4 minuty temu, ams napisał: Dzięki za cenną uwagę. Nie mam na razie innych figurek, ale jak tylko coś umaluję to podmienię :c) I tak mega zrobione i figurki też udane. Także to jest w sumie szczegół. Edytowane 17 Września 2022 przez Mr_X Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi