adize Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Proszę Cię, Bartini, używaj słownika ortograficznego... Jak dotąd prace nad modelem idą Ci całkiem sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 26 Lipca 2008 Autor Share Napisano 26 Lipca 2008 adize ok będę zwracał większą uwagę na to co pisze. A tu chłodnica przed warstwą podkładu. A tu fota po pierwszej warstwie podkładu. Wkrótce dam foty.Bo teraz jeszcze części jeszcze schną. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Nie życzę Ci kolego tego, ale te taśmy co zamaskowałeś lubią przeciekać... Tylko uprzedzam, bo ja też taką taśmą maskowałem i jest do kitu. Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 26 Lipca 2008 Autor Share Napisano 26 Lipca 2008 To ja czekam jak cześci wyschną to położe lakier i zobacze. Jutro dam fote chłodnicy z położonym lakierem.Bo czekam aż podkład wyschnie 1 dobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 No to fajnie.Czekam na dalszy ciąg relacji z budowy Mańka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 27 Lipca 2008 Autor Share Napisano 27 Lipca 2008 No to ja zapodam fotke siodła z położoną 1 warstwą podkładu Fotke chłodnicy i reszty dam jak kupie baterie do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Witam , No i tak co mamy tutaj oceniać ? Jak dodajesz co nowego zrobiłeś przy modelu staraj się coś konkretnego,więcej części.To takie moje skromne zdanie. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 27 Lipca 2008 Autor Share Napisano 27 Lipca 2008 Nom ok to ja dam gdzieś za tydzień bo schnie podkład i musze baterie do aparatu kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam! Trochę już zrobiłem przy modelu.Skleiłem prawie rame i zaczynam robić wnętrze. Oto jego aktualny stan: Jeszcze leżanke materiałem pokryje. To zapodam foty ramy: A tu fotki elementów z podkładem a innych z lakierem. Wkrótce foty z przymiarki.Pozdrawiam i zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Nie wiem czy te czerwone to poduszki , ale poduchy powinny być w czarnym macie . Dalej , szkoda ze nie poszpachlowałeś zbiornika paliwa , next , czesci niektore słabo wyszlifowane :( co troche razi . A tak to całkiem nieźle , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 I ta paczka Malboro trocha za wielka jest Jak na Pierwszy model to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 I ta paczka Malboro trocha za wielka jest Jak na Pierwszy model to jest ok Bo to Malboro KING SIZE Fajnie Ci idzie budowa i tak jak już pisała Mateusz poduchy powinny być czarne i wytnij dziurę w wydechu poza tym więcej wad nie stwierdzono Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Tam gdzie są poduszki to mi się całe połamało i miałem malować na srebrno,ale jak tylko udało mi się to przykleić to już tego nie ruszałem. Bo bałem sie że znów się połamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodziek Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 No no model jak narazie czystko i schludnie robiony (przynajmniej tak widać na zdjęciach). Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam wszystkich! Skleiłem kabinę i zaszpachlowałem ubytki.Foty: A tu zapodam fotki farby którą będę malował kabinę Wkrótce foty gotowej ramy.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Zrobiłeś taki sam błąd przy szpachlowaniu jak ja, niepotrzebnie zaszpachlowałeś te kanty nad przednią szybą-zobacz na tym zdjęciu jak jest w orginale: http://www.picturepush.com/public/955804 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Racja będę musiał zrobić delikatny rowek w szpachli.Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 14 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Mam pytanko jak mogę przyciemnić tą osłone przeciwsłoneczną co jest nad przednią szybą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Pomaluj czarną farbą normalną lub kup przeźroczystą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 14 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2008 A to prysnę na czarno.Dzięki i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Man prawie skończony: Rama: Tylna ścianka: Kabina: Pozdrawiam wkrótce następne foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kennysp Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 to jest MAN TG-A z naczepą podkontenerówką czy ten zestaw bez ;> ogółem bardzo ładnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 No ładnie, ładnie. Jedyne co mnie razi to kolor siodła i to że nie pomalowałeś międzyosiówek od wewnątrz oraz fakt, że poduszki mają śmieszny kolor . A tak jest . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 No kolorek jak najbardziej fajny . Tyle ze ... miedzy osiowki od wewnatrz do pomalowania , siodło do usmolenia , i na nastepny raz nie żałuj tak podkładu jak tutaj widziałem , no i szlifuj lepiej szpachle bo widać gdzie było szpachlowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kennysp Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 zeczywiscie kolego masz racje za blyszczace radził bym to przeprawic ale jesli ci sie podoba to ja nic nie mówie ogółem git jedyne co moze rozczarowac to brak silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi