TomaszDudek Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Witam pilnie potrzebuje inbox tego modelu i nie moge znależć w sieci jak ktoś wie gdzie szukać prosze o odp. http://www.allegro.pl/item407441951_academy_1386_1_35_tiger_i.html dokładnie ten model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Słabo kolego szukasz: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=104648 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted July 26, 2008 Author Share Posted July 26, 2008 Dzięki bardzo wpisywałem tiger 1 academy review pewnie dlatego nie znalazłem tej strony jeszcze raz dzieki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Szczerze?? Nie polecam tego modelu, jest taki sobie (miałem mid-a). 69 zł można lepiej spożytkować... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted July 26, 2008 Author Share Posted July 26, 2008 A co z nim nie tak ? Chciałem kupić italeri ale koła i gąski są kijowe . Wczoraj oglądałem tigera z tamiya i się napaliłem ale cena 115 zł a academy to prawie to samo bo ramki sa podobne bardzo no i ma załogę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Wczoraj oglądałem tigera z tamiya i się napaliłem ale cena 115 zł a academy to prawie to samo bo ramki sa podobne bardzo no i ma załogę. Wiesz, ja Cię nie zniechęcam do kupna wynalazku Academy. Twoja decyzja, ale to, że rozłożenie części Tigera Tamiyi i Academy jest podobne, to nie znaczy, że można je porównać. Tiger Early Tamiya to król absolutny w 1/35... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Wczoraj oglądałem tigera z tamiya i się napaliłem ale cena 115 zł Ooo, a ja kupiłem wczoraj za 129 zł Niestety takie ceny dla młodzieży są zaporowe i rozumiem to, że szukają tańszych odpowiedników. Lepiej Academy niż Italeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted July 27, 2008 Author Share Posted July 27, 2008 Też mi się tak wydaje że academy lepsze niż italeri. A na z tamki nie kupie bo dla mnie za drogi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts