TomaszDudek Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Witam pilnie potrzebuje inbox tego modelu i nie moge znależć w sieci jak ktoś wie gdzie szukać prosze o odp. http://www.allegro.pl/item407441951_academy_1386_1_35_tiger_i.html dokładnie ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Słabo kolego szukasz: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=104648 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Lipca 2008 Autor Share Napisano 26 Lipca 2008 Dzięki bardzo wpisywałem tiger 1 academy review pewnie dlatego nie znalazłem tej strony jeszcze raz dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Szczerze?? Nie polecam tego modelu, jest taki sobie (miałem mid-a). 69 zł można lepiej spożytkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Lipca 2008 Autor Share Napisano 26 Lipca 2008 A co z nim nie tak ? Chciałem kupić italeri ale koła i gąski są kijowe . Wczoraj oglądałem tigera z tamiya i się napaliłem ale cena 115 zł a academy to prawie to samo bo ramki sa podobne bardzo no i ma załogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Wczoraj oglądałem tigera z tamiya i się napaliłem ale cena 115 zł a academy to prawie to samo bo ramki sa podobne bardzo no i ma załogę. Wiesz, ja Cię nie zniechęcam do kupna wynalazku Academy. Twoja decyzja, ale to, że rozłożenie części Tigera Tamiyi i Academy jest podobne, to nie znaczy, że można je porównać. Tiger Early Tamiya to król absolutny w 1/35... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Wczoraj oglądałem tigera z tamiya i się napaliłem ale cena 115 zł Ooo, a ja kupiłem wczoraj za 129 zł Niestety takie ceny dla młodzieży są zaporowe i rozumiem to, że szukają tańszych odpowiedników. Lepiej Academy niż Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Lipca 2008 Autor Share Napisano 27 Lipca 2008 Też mi się tak wydaje że academy lepsze niż italeri. A na z tamki nie kupie bo dla mnie za drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi