Karol Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 (edytowane) Hellerowski M4A2 jako Bohun. Edytowane 7 Października 2022 przez Karol Błąd wstawiania zdjęć 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 Podziwiałem już na FB, mi się podoba. Też pewnie kiedyś zrobię, nie miałem jeszcze tego Hellera w rękach, więc nie wiem, czego się po nim spodziewać, ale w Twoim wykonaniu wygląda bardzo sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 15 Października 2022 Autor Share Napisano 15 Października 2022 W dniu 14.10.2022 o 16:07, GreGG24 napisał: Podziwiałem już na FB, mi się podoba. Też pewnie kiedyś zrobię, nie miałem jeszcze tego Hellera w rękach, więc nie wiem, czego się po nim spodziewać, ale w Twoim wykonaniu wygląda bardzo sympatycznie. Hellerowski Sherman (zarówno M4 jak i M4A2) moim zdaniem to jeden z bardziej przyjaznych dla modelarza zestawów do sklejania w 1/72. Składa się go praktycznie jak klocki, jedynie przy gąsienicach trzeba poświęcić więcej uwagi na ich montaż. Cieszę się, że się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi