Czes Napisano 9 Października 2022 Share Napisano 9 Października 2022 Witam. Przedstawiam mój pierwszy samolot który wykonałem. Mam nadzieję że się spodoba i czekam na jakieś wskazówki. Może kiedyś znów coś skleję. Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Października 2022 Share Napisano 9 Października 2022 Super dioramka, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 9 Października 2022 Share Napisano 9 Października 2022 Jaskółka bardzo ładna, ale można by bardziej popracować nad dopasowaniem oszklenia. Natomiast coś mi hol nie leży. I dziwna kierownica w Kettenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 10 Października 2022 Autor Share Napisano 10 Października 2022 10 godzin temu, Baas ArK napisał: Jaskółka bardzo ładna, ale można by bardziej popracować nad dopasowaniem oszklenia. Natomiast coś mi hol nie leży. I dziwna kierownica w Kettenie. Dziękuję za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi