robertmodelarz Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 Dziś wróciłem z Izraela i zrobiłem parę fotek pojazdów z muzeum broni pancernej w Latrun. Znajduje się ono. gdzieś w połowie drogi między Tel Avivem, a Jerozolimą w starym po brytyjskim forcie pośrodku niczego. Za wyjątkiem najnowszych pojazdów tj, czołgów typu Merkava, Magach oraz transporterów Achzachrit, Nagmashot, PUMA, NAGMACHON wszystkie pomalowane na olejno- kolorami "od czapy". Malowali wszystko hurtem jak ławki w parku. Kiepsko trafiłem z terminem- w piątek rozpoczynał się szabat, a w niedzielę wieczorem w Izraelu rozpoczęło się święto Sukot, po naszemu Szałasów (Namiotów). Towarzystwo, z którym pojechałem raczej nie pancerne, ale zrobiłem parę fotek. Poza tym temperatura powietrza, ponad 30 stopni............. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi