tees Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Witam. W dniach 19-20 lipca w Bielsku -Białej odbyła się cykliczna impreza pod nazwą Operacja Południe czyli Zlot Pojazdów Militarnych. W zlocie uczestniczyło ponad stopięćdziesiąt różnego rodzaju samochodów, czołgów, motocykli. Mam nadzieje że te pare zdjęć odda chociaż po części klimat tej imprezy. Dzień pierwszy- sobota. Tradycyjny przejazd paradny sprzętu ulicami bielska: Następnie była wystawa sprzętu pod jednym z hipermarketów po której pojazdy wróciły na bielski poligon gdzie była dalsza część imprezy. Były pieknie utrzymane motocykle Wielu uczestników prezentowało mundury z tamtej epoki ale i wspułczesne Noi niemogło zabraknąć osoby duchownej Dzień drugi-niedziela Poligonowe szaleństwo A to poligonowy autobus Tank Crash TRUPY- to dwa maluchy i łada A to skutki tej imprezy Imprezka udana. Duże zaplecze gastronomiczne i handlowe. Około czterdziestu stoisk. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Zdjęcia fajne, też byłem na tym zlocie i nie mogę narzekać, szczególnie fajnie było w Niedziele. Na YouTube jest kilka filmików z tego zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi