tees Napisano 27 Lipca 2008 Napisano 27 Lipca 2008 Witam. W dniach 19-20 lipca w Bielsku -Białej odbyła się cykliczna impreza pod nazwą Operacja Południe czyli Zlot Pojazdów Militarnych. W zlocie uczestniczyło ponad stopięćdziesiąt różnego rodzaju samochodów, czołgów, motocykli. Mam nadzieje że te pare zdjęć odda chociaż po części klimat tej imprezy. Dzień pierwszy- sobota. Tradycyjny przejazd paradny sprzętu ulicami bielska: Następnie była wystawa sprzętu pod jednym z hipermarketów po której pojazdy wróciły na bielski poligon gdzie była dalsza część imprezy. Były pieknie utrzymane motocykle Wielu uczestników prezentowało mundury z tamtej epoki ale i wspułczesne Noi niemogło zabraknąć osoby duchownej Dzień drugi-niedziela Poligonowe szaleństwo A to poligonowy autobus Tank Crash TRUPY- to dwa maluchy i łada A to skutki tej imprezy Imprezka udana. Duże zaplecze gastronomiczne i handlowe. Około czterdziestu stoisk. Pozdrawiam. Cytuj
Zbyszek Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 Zdjęcia fajne, też byłem na tym zlocie i nie mogę narzekać, szczególnie fajnie było w Niedziele. Na YouTube jest kilka filmików z tego zlotu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi