barfor Napisano 20 Października 2022 Napisano 20 Października 2022 Dzień dobry, chcemy kupić na prezent SU-33. Który wybrać ? Do wyboru: MINIBASE 8001 1:48 Su-33 Flanker-D Kinetic 48062 Su-33 cenowo bardzo zbliżone. Pozdrawiam, Bartosz Cytuj
Rasch Napisano 20 Października 2022 Napisano 20 Października 2022 Mam Minibase'a i powiem tyle nie ma lepszego zestawu do SU-33 pod każdym względem. Porównywanie z kineticiem to jakby Tamiyę porównywać do ICM-u... Po prostu nie da się to przepaść jak dla mnie. Obejrzyj sobie filmiki o tym modelu i opinie Cytuj
barfor Napisano 20 Października 2022 Autor Napisano 20 Października 2022 Dziękuje bardzo za odpowiedź. A może masz wiedzę dlaczego nie polecają Hobby Bossa SU 34 ? Cytuj
Tap-chan Napisano 20 Października 2022 Napisano 20 Października 2022 Gdybym miał dzisiaj kupować, to wolałbym kupić Su-34 od HB niż od KH. Dokupisz żywiczny nos i jest git, a KH daje dużo podwieszeń, ale większości albo nie użyjesz bo za mało pylonów albo nie zrobisz więcej niż 2 sztuki bo za malo np. lotek, FAB-100 są tylko 4 sztuki, gdzie pełny pylon to 6, a pylony dostajesz 2 ja się musiałem dużo w Blue Stuffie narzeźbić i wtedy powiedziałem sobie - nigdy więcej KH dopóki tego nie poprawią. Miałem 2 modele KH (su-35 i su-34), obwiesiłem je na maxa i jeszcze jedno pełne pudło z wypraskami uzbrojenia mi zostalo, tyle, że do większości albo nie ma pylonów, albo zabraknie części do złożenia pełnych pocisków. To co ew. zaoszczędzisz na cenie KH to wpakujesz w uzbrojenie i jeszcze trzeba będzie dołożyć. Cytuj
barfor Napisano 20 Października 2022 Autor Napisano 20 Października 2022 Ale masz dużo wiedzę, podziwiam. Bardzo dziękuje za odpowiedź, Cytuj
Apek Napisano 5 Listopada 2022 Napisano 5 Listopada 2022 Mam Minibase, tyle że czeka aż nabiore się umiejętności. Zestaw kosmos. Jest uważany nie tylko za najlepszy kit Su 33, ale za najlepszy kit lotniczy w 1/48 w ogóle. Teraz z niecierpliwością czekam na ich F-16 Cytuj
Rasch Napisano 15 Listopada 2022 Napisano 15 Listopada 2022 @Apek Taaaa tylko cena będzie tak samo kosmiczna jak zestaw a to problem ostatnie się z kindżałem kosztują koło 600 co jest lekko mówiąc chore.... Nowy kinetic F-16 jest w miarę spoko i za rozsądną cenę 200 zł( da się polskiego zrobić) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi