barfor Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Dzień dobry, chcemy kupić na prezent SU-33. Który wybrać ? Do wyboru: MINIBASE 8001 1:48 Su-33 Flanker-D Kinetic 48062 Su-33 cenowo bardzo zbliżone. Pozdrawiam, Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Mam Minibase'a i powiem tyle nie ma lepszego zestawu do SU-33 pod każdym względem. Porównywanie z kineticiem to jakby Tamiyę porównywać do ICM-u... Po prostu nie da się to przepaść jak dla mnie. Obejrzyj sobie filmiki o tym modelu i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barfor Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 Dziękuje bardzo za odpowiedź. A może masz wiedzę dlaczego nie polecają Hobby Bossa SU 34 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Gdybym miał dzisiaj kupować, to wolałbym kupić Su-34 od HB niż od KH. Dokupisz żywiczny nos i jest git, a KH daje dużo podwieszeń, ale większości albo nie użyjesz bo za mało pylonów albo nie zrobisz więcej niż 2 sztuki bo za malo np. lotek, FAB-100 są tylko 4 sztuki, gdzie pełny pylon to 6, a pylony dostajesz 2 ja się musiałem dużo w Blue Stuffie narzeźbić i wtedy powiedziałem sobie - nigdy więcej KH dopóki tego nie poprawią. Miałem 2 modele KH (su-35 i su-34), obwiesiłem je na maxa i jeszcze jedno pełne pudło z wypraskami uzbrojenia mi zostalo, tyle, że do większości albo nie ma pylonów, albo zabraknie części do złożenia pełnych pocisków. To co ew. zaoszczędzisz na cenie KH to wpakujesz w uzbrojenie i jeszcze trzeba będzie dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barfor Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 Ale masz dużo wiedzę, podziwiam. Bardzo dziękuje za odpowiedź, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 Mam Minibase, tyle że czeka aż nabiore się umiejętności. Zestaw kosmos. Jest uważany nie tylko za najlepszy kit Su 33, ale za najlepszy kit lotniczy w 1/48 w ogóle. Teraz z niecierpliwością czekam na ich F-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 15 Listopada 2022 Share Napisano 15 Listopada 2022 @Apek Taaaa tylko cena będzie tak samo kosmiczna jak zestaw a to problem ostatnie się z kindżałem kosztują koło 600 co jest lekko mówiąc chore.... Nowy kinetic F-16 jest w miarę spoko i za rozsądną cenę 200 zł( da się polskiego zrobić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi