iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 (edytowane) VOLVO VN 780 Z FIRMY ITALERI O NUMERZE KATALOGOWYM 3818: NUMER REJESTRACYJNY:000SAM ELEMENTY TUNINGUJĄCE: -NA DACH ZAMONTOWAŁEM LISTWE NA KTÓREJ SĄ DWA HALOGENY -NA DACHU DAŁEM RÓWNIEŻ DWA KOGUTY -NA PRZEDNICH BŁOTNIKACH PO SYGNALE POWIETRZNYM -ODBLASKI -PRZEWODY DO PODPINANIA NACZEP -ZA KABINĄ HALOGEN -PRZED TYLNYM PIERWSZYM KOŁEM RÓWNIEŻ HALOGEN -ZA KAŻDYM KOŁEM HLAPACZE Z GUMY KTÓRE SAM ZROBIŁEM CO PRZEROIŁEM: PO PIERWSZE SKRÓCIŁEM RAME A POTEM SKRÓCIŁEM KABINĘ.CAŁY MODEL ROBIŁEM OKOŁO 1,5MIESIĄCA.A OTO EFEKTY PRACY: TO JEST ORGINAŁ: MOJA WERSJA MODELU: A TO PRZEROBIONA WERSJA: A TU SĄ RAZEM SAMI ZOBACZCIE Z JEDENEGO TYPU IDZIE ZROBIĆ DWA INNE: Edytowane 17 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Łomatkoboska... Ile Ty masz tych Volviakow? Modele sa super. Tego bordowego widzialem i podziwialem w Bytomiu. Tylko troche nad fotkami powinienes popracowac, bo sa z deka nieostre i ciezko sie dopatrzec tych wszystkich dodanych przez Ciebie drobiazgow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Autor Share Napisano 17 Lipca 2006 DZIĘKI MAJEK ZA POSTA JA MAM OGÓLNIE WSZYSTKICH MODELI 106. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Wyłącz capslock'a ;) i fotki nieostre. A modele bardzo ładne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Autor Share Napisano 17 Lipca 2006 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Piszesz ok, a caps locka nie wylaczyles... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Autor Share Napisano 17 Lipca 2006 NI WYŁĄCZYŁEM BO TO SĄ STARE FOTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 NI WYŁĄCZYŁEM BO TO SĄ STARE FOTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 Chodziło mi oto że opisy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 ZIĘKI MAJEK ZA POSTA JA MAM OGÓLNIE WSZYSTKICH MODELI 106 Kurdeeeee, 106 modeli?? Sklejonych, czy razem z niesklejonymi? Co do fotek: postarajcie przy ich robieniu o jednolite tło. Na początek wystarczy dobrze naciągnięte prześcieradło, ale na przyszłość warto, chyba, zakupić arkusze papieru, niebieskie chyba są najbardziej przydatne (ale warto mieć i inne kolory pod ręką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 Fajne trucki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 23 Lipca 2006 Autor Share Napisano 23 Lipca 2006 Wszystkie modele są sklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 8 Sierpnia 2006 Share Napisano 8 Sierpnia 2006 Ogólnie to wlole kanciaste ciężarówki ale gdy zobaczyłem twoją VN-ke to zmieniłem zdanie co do niektrórcyh trucków. Model jest wykonany bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Września 2006 Autor Share Napisano 17 Września 2006 Dzięki za opinie.Zauważyłem ostatnio że PAN BAJDOR zrobił tak jak ja moją Vn-ke tylko dodał holownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 Trucki bardzo ladnie sie prezentuja.Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 29 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2006 Jeszcze raz dzięki za opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi