Jump to content

Iveco turbostar II

ITALERITRUCK
 Share

Recommended Posts

KRUGER_MAN Turbostary miały niebieskie motory xD . Modelik jak na drugi niczego sobie .

Pozdrawiam

Ja tam widze szary silnik , wiec wytłumacz mi co to jest motor bo ja sie gubie chyba ...

Już niecierpliwy Kolego. Chodzi mi o motor RAZEM ze skrzynią biegów...

Pozdrawiam niecierpliwego Krugera

Ładny model zwłaszcza że to drugi z szybami możesz posatapic na dwa sposoby mówię o bocznych możesz je wywalić tzn będą spuszczone przez to będzie dobry widok kabiny, lub możesz pomęczyć je papierem ściernym i pastą polerską warto się tym zająć bo psuje cały efekt który jest jak najbardziej pozytywny.

Widziałem tą ivonke na żywo i prezentowała sie lepiej.Dojrzałem się jednej rzeczy brakuje tej kolumny od skrętu, ale po za szybą model bardzo ładny

Ja mowiłem o skrzyni , i jestem bardzo cierpliwy .

Przygladajac sie jeszce fotką zobaczyłem na ramie jak by kurz , to kurz czy tak pomalowane ?

To taki efekt jest po bezbarwnym a czemu to nie wiem

Pewnie jak model stał i sie troche przykurzył to ty go wtedy pociagnełes bezbarwnym i kurz został pod lakierem , miałem tak samo .

Nie model pomalowałem podkładem.Zasechł walnąłem czerwonym i jak zasechł w tym samym dniu matem pactry.Ale teraz przeleciałem pastą tempo i jest ok.

Dojrzałem się jednej rzeczy brakuje tej kolumny od skrętu

Bo ja ci to powiedziałem że jej brakuje.I przeczytaj najpierw treść tematu a potem pisz posty pisałem że model jeszcze nie jest skończony.

Ciągnik nie wygląda tak źle, myślę że każdy następny Twój model będzie coraz lepszy

Ps.

Mogłes pomalować wał napędowy pod kolor ramy bo czarny do niczego nie pasuje.

Hmmm wymienia się jak się uszkodzi, a jak jest dobry to wał będzie spełniał swoją funkcję od złożenia auta do końca jego żywotu. Więc moim zdaniem wał lepiej dać pod kolor, ponieważ sam spartoliłem sprawę i pomalowałem go na czarno przy czerwonej ramie ale ja już nie mam możliwości zmiany bo mogę sobie dosyć znacznie uszkodzić ramę.