ITALERITRUCK Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Witam skończyłem mój drugi model.Jestem z niego zadowolony choć mogło by być lepiej iveco nie jest jeszcze do końca skończone jeszcze kilka detali a przede wszystkim to coś nad atrapą i boczne spojlery i będzie finish Zapraszam do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 No całkiem przyjemnie, tylko szyby trochę zaparowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 30 Lipca 2008 Autor Share Napisano 30 Lipca 2008 migs szyby niestety nie zaparowały tylko są umazane w kleju chciałem kupić ten humbrola do szyb ale nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 30 Lipca 2008 Autor Share Napisano 30 Lipca 2008 migs szyby niestety nie zaparowały tylko są umazane w kleju chciałem kupić ten humbrola do szyb ale nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 No super Iveco.Z tym klejem to nie jest tak żle.No trzeba uczyć się na błędach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 No kolorki ładnie dobrane ,tylko niebieska skrzynia mi nie pasuje . I estetyka tez niezła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 KRUGER_MAN Turbostary miały niebieskie motory xD . Modelik jak na drugi niczego sobie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 30 Lipca 2008 Autor Share Napisano 30 Lipca 2008 Ja nawet nie wiedziałem że turbostary miały niebieskie motory tąskrzynie pomalowałem tak na niebiesko żeby pasowała do koloru kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 KRUGER_MAN Turbostary miały niebieskie motory xD . Modelik jak na drugi niczego sobie . Pozdrawiam Ja tam widze szary silnik , wiec wytłumacz mi co to jest motor bo ja sie gubie chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 KRUGER_MAN Turbostary miały niebieskie motory xD . Modelik jak na drugi niczego sobie . Pozdrawiam Ja tam widze szary silnik , wiec wytłumacz mi co to jest motor bo ja sie gubie chyba ... Już niecierpliwy Kolego. Chodzi mi o motor RAZEM ze skrzynią biegów... Pozdrawiam niecierpliwego Krugera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Ja mowiłem o skrzyni , i jestem bardzo cierpliwy . Przygladajac sie jeszce fotką zobaczyłem na ramie jak by kurz , to kurz czy tak pomalowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Fajne Iveco. Zrób coś z tylnim prawym nadkolem bo jest krzywo i pomaluj obejmy na baku paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Ładny model zwłaszcza że to drugi z szybami możesz posatapic na dwa sposoby mówię o bocznych możesz je wywalić tzn będą spuszczone przez to będzie dobry widok kabiny, lub możesz pomęczyć je papierem ściernym i pastą polerską warto się tym zająć bo psuje cały efekt który jest jak najbardziej pozytywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 Ja mowiłem o skrzyni , i jestem bardzo cierpliwy . Przygladajac sie jeszce fotką zobaczyłem na ramie jak by kurz , to kurz czy tak pomalowane ? To taki efekt jest po bezbarwnym a czemu to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Widziałem tą ivonke na żywo i prezentowała sie lepiej.Dojrzałem się jednej rzeczy brakuje tej kolumny od skrętu, ale po za szybą model bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Ja mowiłem o skrzyni , i jestem bardzo cierpliwy . Przygladajac sie jeszce fotką zobaczyłem na ramie jak by kurz , to kurz czy tak pomalowane ? To taki efekt jest po bezbarwnym a czemu to nie wiem Pewnie jak model stał i sie troche przykurzył to ty go wtedy pociagnełes bezbarwnym i kurz został pod lakierem , miałem tak samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Nie model pomalowałem podkładem.Zasechł walnąłem czerwonym i jak zasechł w tym samym dniu matem pactry.Ale teraz przeleciałem pastą tempo i jest ok. Dojrzałem się jednej rzeczy brakuje tej kolumny od skrętu Bo ja ci to powiedziałem że jej brakuje.I przeczytaj najpierw treść tematu a potem pisz posty pisałem że model jeszcze nie jest skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Ciągnik nie wygląda tak źle, myślę że każdy następny Twój model będzie coraz lepszy Ps. Mogłes pomalować wał napędowy pod kolor ramy bo czarny do niczego nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Dzięki Tornado nie malowałem go ponieważ uznałem że nie trzeba ponieważ tą część chyba się wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Hmmm wymienia się jak się uszkodzi, a jak jest dobry to wał będzie spełniał swoją funkcję od złożenia auta do końca jego żywotu. Więc moim zdaniem wał lepiej dać pod kolor, ponieważ sam spartoliłem sprawę i pomalowałem go na czarno przy czerwonej ramie ale ja już nie mam możliwości zmiany bo mogę sobie dosyć znacznie uszkodzić ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi