Rekon Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) Witajcie Oto mój 3 model - BAe 146-200 Eurowings. Model sklejało się bardzo przyjemnie, nie sprawiał żadnych problemów. Kalki układało się super, dobrze działały na płyny. Na razie tylko 1 zdjęcie, ale niedługo dodam nowe Edytowane 20 Września 2008 przez Gość Cytuj
ITALERITRUCK Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Bardzo fajny a jakich płynów używałeś. Cytuj
Rekon Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Napisano 1 Sierpnia 2008 Bardzo fajny a jakich płynów używałeś. tzn. używałem 1 płynu Model Master Decal Solvent Solution. Pozdrawiam Cytuj
falcon Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 No, no! Kolekcja pasażerów rośnie w oczach Kolejny wspaniale prezentujący sie w Twoim wykonaniu okaz! Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć Cytuj
Ostach Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Zgrabny modelik:) Czy okienka mają szybki? Też czekam na więcej zdjęć. pzdr Cytuj
paffko Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Piękny model i do tego rewelacyjnie wykonany Gratulacje Pozdrawiam Cytuj
Rekon Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Napisano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) Oto kolejne zdjęcia Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2008 przez Gość Cytuj
falcon Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Miodzio! Na zdjęciu z tylnymi drzwiami widać chyba, że SKYLINE zrobił kalkomanię za chyba za dużą w stosunku do drzwi na modelu, lub to REVELL zrobił za małe drzwi Czy dobrze mi się wydaje? Cytuj
Rekon Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Napisano 2 Sierpnia 2008 Miodzio! Dzięki Na zdjęciu z tylnymi drzwiami widać chyba, że SKYLINE zrobił kalkomanię za chyba za dużą w stosunku do drzwi na modelu, lub to REVELL zrobił za małe drzwi Czy dobrze mi się wydaje? Tak, nie miałem pomysłu co zrobić z tymi kalkami, więc już tak zostawiłem Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Tak, nie miałem pomysłu co zrobić z tymi kalkami, więc już tak zostawiłem Pociąć na kawałki i jazda ... PZDR Cytuj
Rekon Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Napisano 2 Sierpnia 2008 Tak, nie miałem pomysłu co zrobić z tymi kalkami, więc już tak zostawiłem Pociąć na kawałki i jazda ... PZDR No niby tak, ale jak siebie znam to miał bym problem z późniejszym ich ułożeniem Cytuj
Łukasz Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Ładny modelik jakiej firmy jest biała farba, którą pomalowałeś model ? Stosowałeś jakiś podkład? Napisz kilka słów o malowaniu. Nie wolałeś zrobić okienek z kalkomanii? Chyba wyglądałyby bardziej realistycznie. Cytuj
Rekon Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Napisano 4 Sierpnia 2008 jakiej firmy jest biała farba, którą pomalowałeś model ? Był to biały spray Motipa Stosowałeś jakiś podkład? Nie Nie wolałeś zrobić okienek z kalkomanii? Chyba wyglądałyby bardziej realistycznie. Na początku był taki plan, że nakleję czarne kalki z oknami, ale dopiero przypomniałem sobie o tym podczas malowania modelu Cytuj
Rekon Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Napisano 4 Sierpnia 2008 jakiej firmy jest biała farba, którą pomalowałeś model ? Był to biały spray Motipa Stosowałeś jakiś podkład? Nie Nie wolałeś zrobić okienek z kalkomanii? Chyba wyglądałyby bardziej realistycznie. Na początku był taki plan, że nakleję czarne kalki z oknami, ale dopiero przypomniałem sobie o tym podczas malowania modelu Cytuj
ireneusz Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam,model jest rzeczywiście ładny ale musisz zrobić kilka rzeczy,a mianowicie dodać anteny na górze kadłuba,stateczniku pionowym,spodzie kadłuba,czujniki ciśnienia z przodu ,stery wysokości powinny być srebrne,brak świateł antykolizyjnych góra i dół.Też robie ten model. Cytuj
Rekon Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam,model jest rzeczywiście ładny ale musisz zrobić kilka rzeczy,a mianowicie dodać anteny na górze kadłuba,stateczniku pionowym,spodzie kadłuba,czujniki ciśnienia z przodu ,stery wysokości powinny być srebrne,brak świateł antykolizyjnych góra i dół.Też robie ten model. Tak wiem, że powienienem dodać te antenki, lecz zaszpachlowałem otwory na nie, i nie chciało mi się wywiercać nowych otworów Stery wysokości powinny być całe niebieskie, a ustrzenie powinno być srebne, wiem o tym ale nie miałem wtedy odpowiedniej farby. Niedawno zrobiłem zamówienie i zamówiłem tą farbę więc statecznik będzie pomalowany. Pozdrawiam i dziękuję za cenne uwagi Cytuj
Ismael Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Bardzo ładny, czysty i schludnie wykonany model Cytuj
LordDisneyland Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Ładny model... chociaż patrząc na zdjęcie od przodu mam wrażenie , że nieco przechylony na prawo, ale to może tylko fotka. Fajna maszyna, może się skuszę na tego revella... Są tam inne malowania? Cytuj
Rekon Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Napisano 7 Sierpnia 2008 Ładny model... chociaż patrząc na zdjęcie od przodu mam wrażenie , że nieco przechylony na prawo, ale to może tylko fotka. Fajna maszyna, może się skuszę na tego revella... To chyba tylko na fotce . Model jest prosty Są tam inne malowania? Tak, są 2 rodzaje malowań 1.Eurowings 2. FlyBe. Pozdrawiam Cytuj
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 To chyba tylko na fotce Albo mię się laptop wygiął Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Ładnie ładnie , fajny model i wykonanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi