Rekon Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) Witajcie Oto mój 3 model - BAe 146-200 Eurowings. Model sklejało się bardzo przyjemnie, nie sprawiał żadnych problemów. Kalki układało się super, dobrze działały na płyny. Na razie tylko 1 zdjęcie, ale niedługo dodam nowe Edytowane 20 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Rozwijasz się! Bardzo ładny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Bardzo fajny a jakich płynów używałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Bardzo fajny a jakich płynów używałeś. tzn. używałem 1 płynu Model Master Decal Solvent Solution. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 No, no! Kolekcja pasażerów rośnie w oczach Kolejny wspaniale prezentujący sie w Twoim wykonaniu okaz! Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Zgrabny modelik:) Czy okienka mają szybki? Też czekam na więcej zdjęć. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Piękny model i do tego rewelacyjnie wykonany Gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) Oto kolejne zdjęcia Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Miodzio! Na zdjęciu z tylnymi drzwiami widać chyba, że SKYLINE zrobił kalkomanię za chyba za dużą w stosunku do drzwi na modelu, lub to REVELL zrobił za małe drzwi Czy dobrze mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Miodzio! Dzięki Na zdjęciu z tylnymi drzwiami widać chyba, że SKYLINE zrobił kalkomanię za chyba za dużą w stosunku do drzwi na modelu, lub to REVELL zrobił za małe drzwi Czy dobrze mi się wydaje? Tak, nie miałem pomysłu co zrobić z tymi kalkami, więc już tak zostawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Tak, nie miałem pomysłu co zrobić z tymi kalkami, więc już tak zostawiłem Pociąć na kawałki i jazda ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Tak, nie miałem pomysłu co zrobić z tymi kalkami, więc już tak zostawiłem Pociąć na kawałki i jazda ... PZDR No niby tak, ale jak siebie znam to miał bym problem z późniejszym ich ułożeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Może oceni ktoś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Ładny modelik jakiej firmy jest biała farba, którą pomalowałeś model ? Stosowałeś jakiś podkład? Napisz kilka słów o malowaniu. Nie wolałeś zrobić okienek z kalkomanii? Chyba wyglądałyby bardziej realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 jakiej firmy jest biała farba, którą pomalowałeś model ? Był to biały spray Motipa Stosowałeś jakiś podkład? Nie Nie wolałeś zrobić okienek z kalkomanii? Chyba wyglądałyby bardziej realistycznie. Na początku był taki plan, że nakleję czarne kalki z oknami, ale dopiero przypomniałem sobie o tym podczas malowania modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 jakiej firmy jest biała farba, którą pomalowałeś model ? Był to biały spray Motipa Stosowałeś jakiś podkład? Nie Nie wolałeś zrobić okienek z kalkomanii? Chyba wyglądałyby bardziej realistycznie. Na początku był taki plan, że nakleję czarne kalki z oknami, ale dopiero przypomniałem sobie o tym podczas malowania modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam,model jest rzeczywiście ładny ale musisz zrobić kilka rzeczy,a mianowicie dodać anteny na górze kadłuba,stateczniku pionowym,spodzie kadłuba,czujniki ciśnienia z przodu ,stery wysokości powinny być srebrne,brak świateł antykolizyjnych góra i dół.Też robie ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam,model jest rzeczywiście ładny ale musisz zrobić kilka rzeczy,a mianowicie dodać anteny na górze kadłuba,stateczniku pionowym,spodzie kadłuba,czujniki ciśnienia z przodu ,stery wysokości powinny być srebrne,brak świateł antykolizyjnych góra i dół.Też robie ten model. Tak wiem, że powienienem dodać te antenki, lecz zaszpachlowałem otwory na nie, i nie chciało mi się wywiercać nowych otworów Stery wysokości powinny być całe niebieskie, a ustrzenie powinno być srebne, wiem o tym ale nie miałem wtedy odpowiedniej farby. Niedawno zrobiłem zamówienie i zamówiłem tą farbę więc statecznik będzie pomalowany. Pozdrawiam i dziękuję za cenne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismael Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Bardzo ładny, czysty i schludnie wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Ładny model... chociaż patrząc na zdjęcie od przodu mam wrażenie , że nieco przechylony na prawo, ale to może tylko fotka. Fajna maszyna, może się skuszę na tego revella... Są tam inne malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Ładny model... chociaż patrząc na zdjęcie od przodu mam wrażenie , że nieco przechylony na prawo, ale to może tylko fotka. Fajna maszyna, może się skuszę na tego revella... To chyba tylko na fotce . Model jest prosty Są tam inne malowania? Tak, są 2 rodzaje malowań 1.Eurowings 2. FlyBe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 To chyba tylko na fotce Albo mię się laptop wygiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Ładnie ładnie , fajny model i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi