adam-m- Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Cześć w końcu wziąłem się w garść i dokończyłem dafa. Foty [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 ładny model Tylko mam jedno pytanie... na pierwszym zdjęciu widać że tylne koło jest krzywe tak ma być czy co Albo złudzenie optyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Nie chyba wszystko jest prosto widziałem dafika na żywo i było prosto może to kwestia krzywego terenu i mówie wam na żywo wygląda o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 No model fajny.Fajne malowanie.I czysto klejony.A to koło to chyba przez to że model stoi na nierównej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Niezły Dafik, ale jak dla mnie to mógłby być zrobiony troszkę czyściej - nie pasuje mi to coś nad prawą tylną lampą i osłona przeciwsłoneczna i zarejestruj go w końcu, bo nie wyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Prawe przednie koło wygląda jakby miało spaść zaraz z osi Ale tak poza tym to świetny model Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Model ładnie i czysto wykonany. Mam pytanie gdzie robiłeś kalki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Bardzo spodobał mi się twój Daf. Wygląda bardzo czysto i co za tym idzie schludnie. Jeszcze ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Dobry model jedyne co mi nie pasi to jakieś dziury nad tylnymi lampami, wyglądają jak ślady po wypychaczach ale może maja takie byc nie wiem nie chce mi się swojego dafa szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Na pierwszy rzut oka jest fajnie , robi niezłe wrażenie i za to , jednak odkurz rame i z tego co widać to chyba nie była malowana , ale ogólnie jest fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Mam pytanie gdzie robiłeś kalki?? Jak chodzi o ten napis TTR nie jest to kalka.Tylko wyciąłem szablon w taśmie nakleiłem i pomalowałem aerografem jednak odkurz ramę i z tego co widać to chyba nie była malowana rama była malowana tylko że pędzelkiem ponieważ aerograf mi szwankował pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Dafik całkiem przyzwoicie wygląda, podoba mi się kolorystyka i fajnie wyszły ci napisy na kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Brak rejestracji i ograniczeń prędkości na tylnej ścianie ciągnika, a tak ogólnie wygląda super. No i tak jak pisano wyżej to prawe przednie koło razi, tak jakby miało zlecieć zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi