Exito Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 W sierpniu Trumpeter wyda PT-76 w polskiej wersji http://www.trumpeter-china.com/war513/products/en_message.asp?id=621 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Tylko fotki modelu z innej bajki wzięli Te na samym dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exito Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2008 U nich na stronie pełno takich "byków" jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Maciek92 Nie mój klimat co prawda, ale bym się aż tak bardzo nie cieszył. Myślę, że będzie w nim troszkę byków, albo będzie nie do końca dobrze zwymiarowany. No ale cóż, taki urok Trumpetera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Cieszy mnie fakt, że coś się rusza w polskiej pancerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Maciek92 Nie mój klimat co prawda, ale bym się aż tak bardzo nie cieszył. Myślę, że będzie w nim troszkę byków, albo będzie nie do końca dobrze zwymiarowany. No ale cóż, taki urok Trumpetera. Hmm, skoro większych 'byków' nie ma w trzech dotąd wydanych wersjach PT-76, to i w tym 'naszym' ich nie będzie. Wszak różnice niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Zawsze można się ratować żywicą ARMO... Ale poczekamy, zobaczymy, mam nadzieję, że wszystko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi