Łuki87 Napisano 26 Listopada 2022 Share Napisano 26 Listopada 2022 Hej mam mały problem z blaszkami foto trawionymi, Mianowicie pękły mi schody w trakcie wyginania, rozumiem że prawdopodobnie nie w ta stronę je wyginałem. Pierwszy raz kupiłem sobe taki zestaw dla urozmaicenia budowy oraz aby zobaczyć jak wygląda budowa z takowymi zmianami :). A pytanie brzmi czy mogę dokupić same schody aby nie kupować całego zestawu za ponad 100 złotych? I znalazłem coś takiego MK1 Design MS-35027 Royal Navy Stair Set 1/350 na stronie:https://www.plastmodel.pl/39458-mk1-design-ms-35027-royal-navy-stair-set-1350 i teoretycznie myślę że o te dokładnie chodzi ale pewności nie mam, czy może ktoś mi doradzić lub potwierdzić że znalazłem dobre schody ? dla pewności Wrzuciłem zdjęcie dokładnie tych schodów z zestawu. Bardzo bym był wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 26 Listopada 2022 Share Napisano 26 Listopada 2022 US Navy to co innego niż Royal Navy. Czyli blaszki MK1 Design są do Brytyjczyków, Ty zaś masz okręt jankeski. Poszukałbym jeszcze w ofercie Eduarda, może mają blaszki do amerykańskich okrętów. Z drugiej strony, w praktyce różnice między zestawami mogą być barrdzo niewielkie. Obejrzyj sobie zdjęcia tych zestawów w necie i zdecyduj. Najwyżej zabudujesz kupione schody w mniej eksponowanym miejscu. Pozdrawiam, Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łuki87 Napisano 26 Listopada 2022 Autor Share Napisano 26 Listopada 2022 Aaaa dzięki kurczę faktycznie nie zauważyłem tej różnicy no to będę szukał dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łuki87 Napisano 28 Listopada 2022 Autor Share Napisano 28 Listopada 2022 No kurczę Problem nadal mam gdyż dla amerykanów nie mogę znaleźć, może ktoś już kupował sam zestaw schodów do okrętów amerykańskich 1:350 ?? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 28 Listopada 2022 Share Napisano 28 Listopada 2022 Kupował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 20 Grudnia 2022 Share Napisano 20 Grudnia 2022 Kupu schody od Led Zeppelin, to moim zdaniem najlepsza wersja brytyjskich schodów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi