Marcin_C Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 Słuchajcie szukam pilnie zawiasów do włazu do Spitfire Mk. IX, czy ktoś widział je w sklepach w Polsce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 ale w jakiej skali ? zaraz mi sie przypomina krótka historyjka jak stoi dwóch buców i jeden do drugiego mówi : widziałem kurę która znosi dziesięciokilogramowe jajka ... drugi mówi na to- nie możliwe!!! Na co pierwszy odpowiada - ale w Niemczech ! , na to drugi : aaaaaa! w Niemczech to taaaaaak !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 Model oceniam na PLUS, bo wiem, że nad tymi wszystkimi przeróbkami nieźle się napociłeś...ale opinie mam raczej mieszane Dażę wielką sympatią Fordy 9000 i dlatego powiedz mi kurcze skąd ten pomysł, żeby wsadzać tu silnik od Reno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Twoje przeróbki w modelach dla mnie wzbudzają bardzo mieszane uczucia...większosc tych przeróbek nazwanych przez ciebie jako "Tuning" są wzięte z Kosmosu Ok to są twoje modele i możesz sobie robic jakies kosmiczne auta ale ja bym tak nigdy nie oszpecił modelu ale to tylko mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Września 2006 Autor Share Napisano 17 Września 2006 Dzięki za opinie tak jak powiedziałeś każdy ma inny gust np TRUCKMAN powiedział że jest zaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 MODELIK TROCHE DZIWNY A Z TYLU MUSISZ POPRAWIC BO TROCHE NIEBIESKIM WJECHALES NA SREBRNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 29 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2006 Dzięki za opinie. Już poprawiłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi