martinello Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Witam Znalazłem zestaw kalek Print Scale 72-327 Bristol Beaufort Part 1 -> https://www.mojehobby.pl/products/Bristol-Beaufort-Part-1.html Propozycja nr 8 ma nietypowe (jak dla mnie) malowanie. I mam pytanie - jest to prawdopodobne ? i czym jest kolor Light Mediterranean Blue ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 1 godzinę temu, martinello napisał: I mam pytanie - jest to prawdopodobne ? Takie samo malowanie jest w zestawie X-decal więc nie sądzę, żeby Anglicy wzorowali się na kalkomaniach Print Scale Squadron nie jest unknown jak twierdzi X-decal i za nim Ukraińcy, ale 217 Sqn. 2 godziny temu, martinello napisał: i czym jest kolor Light Mediterranean Blue ? A to już zależy jak głęboko chcesz w to wnikać, bo dyskusji jest sporo, w przybliżeniu FS 35 164. Poniżej dwie fotki z dyskusji na BRITMODELLER 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2022 Dzięki. Chyba wiem co kupię następne:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Grudnia 2022 Share Napisano 3 Grudnia 2022 Oj ja też, jak tylko budżet dopnę to może jeszcze w tym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 Z tym, że do L9959 potrzebna jest wersji z tropikalnymi filtrami. I tutaj 48311 idealnie się nada bo posiada filtry + dwa km-y w "nosie". W Airfixie trzeba by to wyrzeźbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2022 Te byłyby PRAWIE dobre ? https://www.mojehobby.pl/products/Bristol-Blenheim-Mk.I-trop-air-intakes-AIRFIX.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi