marcolagu Napisano 3 Grudnia 2022 Share Napisano 3 Grudnia 2022 cześć koledzy poszukuję rysunków technicznych leopard 2pl ponieważ chciałbym samodzielnie zbudować wersję.znalazłem już takie w necie ale to za mało.wiecie gdzie je znaleźć, jeśli istnieją?? Dziękuję Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 Możesz napisać do pgz,bumaru. Ale beton w Polsce jest gruby więc nie licz na co kolwiek... Zostają Ci pokazy i fotografie i metrówka. Ale możesz być pogoniony niczym ruski szpion... Musiałbyś zamówić bluzę na której będzie wzór w linijkę i cykac sobie foty z każdej strony Ale możliwe że Żandarmeria zabierze Cię na wycieczkę... Kiedyś widziałem w necie że jakiś Włoch robi wydruk 3d ale cena była zaporowa bo ok 2000pln za 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 3.12.2022 o 12:59, marcolagu napisał: cześć koledzy poszukuję rysunków technicznych leopard 2pl ponieważ chciałbym samodzielnie zbudować wersję.znalazłem już takie w necie ale to za mało.wiecie gdzie je znaleźć, jeśli istnieją?? Dziękuję Ci Dokładnych planów nikt Ci nie udostępni, poluj na festynach , pokazach i najlepiej na MSPO w Kielcach. Tam stoją i nie uciekną. Podobnie było z IBG i modelem KTO Rosoamak, jeżdzili po jarmarkach i mierzyli. Planów nikt im nie chciał udostępnić. Ten Włoch: Edytowane 10 Grudnia 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano 11 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2022 w każdym razie dzięki, spróbuję wykorzystać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi