marcolagu Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 cześć koledzy poszukuję rysunków technicznych leopard 2pl ponieważ chciałbym samodzielnie zbudować wersję.znalazłem już takie w necie ale to za mało.wiecie gdzie je znaleźć, jeśli istnieją?? Dziękuję Ci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Możesz napisać do pgz,bumaru. Ale beton w Polsce jest gruby więc nie licz na co kolwiek... Zostają Ci pokazy i fotografie i metrówka. Ale możesz być pogoniony niczym ruski szpion... Musiałbyś zamówić bluzę na której będzie wzór w linijkę i cykac sobie foty z każdej strony Ale możliwe że Żandarmeria zabierze Cię na wycieczkę... Kiedyś widziałem w necie że jakiś Włoch robi wydruk 3d ale cena była zaporowa bo ok 2000pln za 1:35. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 (edited) W dniu 3.12.2022 o 12:59, marcolagu napisał: cześć koledzy poszukuję rysunków technicznych leopard 2pl ponieważ chciałbym samodzielnie zbudować wersję.znalazłem już takie w necie ale to za mało.wiecie gdzie je znaleźć, jeśli istnieją?? Dziękuję Ci Dokładnych planów nikt Ci nie udostępni, poluj na festynach , pokazach i najlepiej na MSPO w Kielcach. Tam stoją i nie uciekną. Podobnie było z IBG i modelem KTO Rosoamak, jeżdzili po jarmarkach i mierzyli. Planów nikt im nie chciał udostępnić. Ten Włoch: Edited December 10, 2022 by robertmodelarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcolagu Posted December 11, 2022 Author Share Posted December 11, 2022 w każdym razie dzięki, spróbuję wykorzystać zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 1 minutę temu, marcolagu napisał: w każdym razie dzięki, spróbuję wykorzystać zdjęcia Potrzebujesz zdjec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts