arhtus Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Kupię książkę "Samoloty OAW w lotnictwie polskim" Interesuje mnie egzemplarz w bardzo dobrym stanie. Ewentualnie może ktoś ma namiary na jakiś sklep gdzie można tę książkę jeszcze dostać. Edytowane 4 Grudnia 2022 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 zobacz tu: https://odk.pl/samoloty-oaw-w-lotnictwie-polskim,47039.html 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2022 Dzięki za namiar, wysłałem wiadomość z pytaniem o dostępność zobaczymy jak będzie. Tak czy inaczej jakby ktoś chciał się pozbyć tego albumu to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 8 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2022 Mam mam mam Do zamknięcia No i polecam jakby ktoś się wahał, a miał okazję kupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Dzięki Wam dowiedziałem się o tej książce i kupiłem, jest przepiękna Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 29 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2022 Do pełni szczęścia zaleca się jeszcze zakupić "Niemieckie samoloty wojskowe w lotnictwie polskim 1918-1924" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Dziękuję za info, już szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 23 Stycznia 2023 Share Napisano 23 Stycznia 2023 Zalecenie zrealizowane, piękny album, dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi