Novic Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Witam szanowne grono. Potrzebuje Waszej pomocy- czego użyć żeby zrobić na tablicy przyzadow imitację szkła? Kiedyś widziałem jak ktoś to robił nakładając biała substancje i ona po wyschnięciu robiła się przezroczysta i szklista. Będę wdzięczny za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giberes Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 (edited) Może być kropla clearfix humbrola lub lakieru błyszczącego. Z tego pierwszego łatwiej uzyskać grubszą warstwę. Edited December 10, 2022 by giberes 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamir Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 (edited) 3 godziny temu, Novic napisał: Witam szanowne grono. Potrzebuje Waszej pomocy- czego użyć żeby zrobić na tablicy przyzadow imitację szkła? Kiedyś widziałem jak ktoś to robił nakładając biała substancje i ona po wyschnięciu robiła się przezroczysta i szklista. Będę wdzięczny za pomoc. Edited December 10, 2022 by Zamir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novic Posted December 11, 2022 Author Share Posted December 11, 2022 Dzięki Wam za podpowiedź. Zamówiłem sobie jedno i drugie. Dużo mi pomogliście. Jeszcze raz dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radziu_82 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ja do takich rzeczy stosuję Ultra Glue od MIGa: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts