Novic Napisano 10 Grudnia 2022 Napisano 10 Grudnia 2022 Witam szanowne grono. Potrzebuje Waszej pomocy- czego użyć żeby zrobić na tablicy przyzadow imitację szkła? Kiedyś widziałem jak ktoś to robił nakładając biała substancje i ona po wyschnięciu robiła się przezroczysta i szklista. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj
giberes Napisano 10 Grudnia 2022 Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Może być kropla clearfix humbrola lub lakieru błyszczącego. Z tego pierwszego łatwiej uzyskać grubszą warstwę. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez giberes 1 Cytuj
Zamir Napisano 10 Grudnia 2022 Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Novic napisał: Witam szanowne grono. Potrzebuje Waszej pomocy- czego użyć żeby zrobić na tablicy przyzadow imitację szkła? Kiedyś widziałem jak ktoś to robił nakładając biała substancje i ona po wyschnięciu robiła się przezroczysta i szklista. Będę wdzięczny za pomoc. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Zamir 1 Cytuj
Novic Napisano 11 Grudnia 2022 Autor Napisano 11 Grudnia 2022 Dzięki Wam za podpowiedź. Zamówiłem sobie jedno i drugie. Dużo mi pomogliście. Jeszcze raz dzięki. Cytuj
radziu_82 Napisano 11 Grudnia 2022 Napisano 11 Grudnia 2022 Ja do takich rzeczy stosuję Ultra Glue od MIGa: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi