Novic Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 Witam szanowne grono. Potrzebuje Waszej pomocy- czego użyć żeby zrobić na tablicy przyzadow imitację szkła? Kiedyś widziałem jak ktoś to robił nakładając biała substancje i ona po wyschnięciu robiła się przezroczysta i szklista. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Może być kropla clearfix humbrola lub lakieru błyszczącego. Z tego pierwszego łatwiej uzyskać grubszą warstwę. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez giberes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Novic napisał: Witam szanowne grono. Potrzebuje Waszej pomocy- czego użyć żeby zrobić na tablicy przyzadow imitację szkła? Kiedyś widziałem jak ktoś to robił nakładając biała substancje i ona po wyschnięciu robiła się przezroczysta i szklista. Będę wdzięczny za pomoc. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Zamir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Novic Napisano 11 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2022 Dzięki Wam za podpowiedź. Zamówiłem sobie jedno i drugie. Dużo mi pomogliście. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_82 Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 Ja do takich rzeczy stosuję Ultra Glue od MIGa: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi