wuwumaster Napisano 13 Grudnia 2022 Share Napisano 13 Grudnia 2022 Macie czasem tak, że jak upatrzycie sobie nietypowy temat, po długim czasie upolujecie jakiś niedostępny średni zestaw na bazę, to zaraz wychodzi porządny zestaw tego czego szukaliście? No to ja tak mam z FV101 Scorpion / F 107 Scimitar, do uzupełnienia kolekcji lotnictwa z Falklandów, po długim czasie upolowałem stareńkiego prostego Airfixa, a tu proszę, wychodzi nowy zestaw: https://www.martola.com.pl/pl630/produkty102622/fv107_scimitar_mark2 Przy okazji - zna ktoś tą firmę FORE HOBBY ? pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 13 Grudnia 2022 Share Napisano 13 Grudnia 2022 Ale Falklandy to wersja mk1, robi ACE. A tu masz wersję mk2. Też tak mam, że parę pojazdów pociołem i szpachlowałem,i nim skończyłem to wyszły gotowe modele, pozdrawiam OLO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 14 Grudnia 2022 Share Napisano 14 Grudnia 2022 Doczytał i wersja mk2 powstała w 2010r specjalnie do Afganistanu. Wzoruje się na kadłubie pojazdu specjalistycznego Spartan. Przykro ale Falklandy to nadal stary Airfix i ACE, no chyba że wieżę dasz do ACE a kadłub zrobisz Spartan pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi