u-boot Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 pezetel Jesteś tego pewny że nitownie na płacie jest przesadzone. Zobacz sobie że ta wersja którą robię ma nitowie płatów Wstawiłem pełnby obraz gdyż mogę ci udowodnić charakterystyczne wgłębiena na tyle kadłuba (Tam gdzie znaki przynależności państwowej) czyli płótno. oraz nity na płacie. Widać je gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Witam. Masz rację u-boot. Pytanie tylko, czy te drobiazgi na skrzydłach uda Ci się odwzowować w skali 1/72 ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 No. Mam swoje Sposoby na wykonanie tych małych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 10 Października 2008 Autor Share Napisano 10 Października 2008 Łell done the NTC Cato has been destrojd. Udało mi się zacząć walorkę kabiny załogi. Na początek usunąłem imitacje orczyka: Następnie zamonotowałem kratownicę, która jednym słowem mi nie wyszła. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dopiero uczę się podstaw waloryzacji tak więc wyjdzie jak wyjdzie: No i wycięta tablica przyżądów nie pierwszych lotów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Myślę, że to Twoje pierwsze waku (właśnie, waku, a nie szumnie napisane jest "od podstaw"-bez przesady), to odpuść sobie ten rurociąg bo wygląda parsztwie...jeśli już musisz robić kratownicę, to zrób ją z przyklejonych grafitów 0,5- ładnie wyglądają a nie muszą przenosić w tym przypadku obciążeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 11 Października 2008 Autor Share Napisano 11 Października 2008 Znawca się znalazł. Nic na to nieporadzę że mam dryg do czego innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 A do czego? Ja tylko chciałem pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 12 Października 2008 Autor Share Napisano 12 Października 2008 Jak tak to następnym razem nie gleb kogo kolwiek używając tych słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 u-boot, rozumiem, że wystawiając relację oczekujesz opinii forumowiczów na temat Twoich prac? brabazon, postaraj się używać bardziej "parlamentarnych" zwrotów przy opisywaniu czyjejś pracy. Szacunek należy się każdemu modelarzowi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 13 Października 2008 Autor Share Napisano 13 Października 2008 No to ja rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi