Konrad-Ciba Napisano 4 Lutego Autor Share Napisano 4 Lutego No ja rozumiem ale to co zrobiłem mi się podoba i też w sumie nie mam nic do twojej opinii. Mógłbym to tłumaczyć, że to kamuflaż po wymyciu, Niemcy se zjeżdżali z tych paneli a reszta to deszcz ze śniegiem ale po co? Idę rybę smażyć w towarzystwie kasztelana. Xheers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 4 Lutego Autor Share Napisano 4 Lutego I trochę części na tych dwóch czwórkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 4 Lutego Autor Share Napisano 4 Lutego Tyle na dziś. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 4 Lutego Autor Share Napisano 4 Lutego Oznaczenia oraz efekty metaliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 5 Lutego Autor Share Napisano 5 Lutego Wzorując się na fotografii zmieniłem oznaczenia i skończyłem malowanie rekina. Muszę jeszcze pomalować krzyż belkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego Tego pojazdu ze zdjęcia kamuflażem model nie przypomina, chyba że będzie tego białego jeszcze duuuuużo więcej... Moim zdaniem przednia dolna płyta osłony transmisji wygląda tak, jakbyś ją pomalował odwrotnie, zamiast pędzlem z góry do dołu. Pojazd na zdjęciu nie ma notka i lamp przednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 5 Lutego Autor Share Napisano 5 Lutego To totalnie luźna interpretacja, po prostu mam coś pod oznaczenia. A z tą osłoną to w sumie nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego ... i fragmenta błotnika tyż, za to ma sporo gratków na płycie silnikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 5 Lutego Autor Share Napisano 5 Lutego Narazie to muszę jeszcze oznaczenia dokończyć a potem się zobaczy co i jak. Chwilę pewnie odpocznę od niego i coś innego pomaluje albo poskładam. Tutaj tylko te krzyże po bokach i model gotowy na następne etapy, malowanie narzędzi i resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego Podkład na Tygrysie i Ha-Go gotowy na podkład. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 10 Lutego Autor Share Napisano 10 Lutego Lekki podkład na Ha-Go. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Lutego Autor Share Napisano 14 Lutego Pierwsze etapy kolorowania krokodyla. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Lutego Autor Share Napisano 14 Lutego Trochę wyschło. Kilka zbliżeń. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano Sobota o 14:23 Autor Share Napisano Sobota o 14:23 Trochę malowania dziś. Powłoka wciąż mokra. Po całości muszę to jeszcze rozetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano wczoraj o 15:18 Autor Share Napisano wczoraj o 15:18 Skończyłem kadłub. Zacząłem co działać przy narzędziach. Przestrzenie na bryle są dosyć zróżnicowane - niektóre są mokre, gdzie nie gdzie schnie a parę dziś świeżych. Za ekranami bocznymi trzeba jeszcze pobrudzić i w paru miejscach od spodu. Model będzie w malowaniu zimowym. Na bokach są wgłębienia przy nitach które będę musiał równać wapnem/ bielą. Drugi już późny będzie prawdopobnie taki jak ten. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Ten efekt na burtach jest olejowany czy drapany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu Całość malowana farbą olejna. Na burtach trochę wykałaczki i sztywny pędzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi