Skaidrus Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Model kupiłem lekko zaczęty i nie zamierzam nigdy popełnić tego błędu. Niedbale sklejone części i konieczność szukania wyciętych elementów w worku strunowym mocno popsuły mi humor w trakcie sklejania tego bardzo przecież dobrego modelu. Hummel został pomalowany w barwy 4. Panzer Div. Wywaliłem do kosza DS-y i zastąpiłem je znakomitymi gąskami RFM 5037. Oprócz tego użyłem zestawów Parta P35-137, P35-138 i P35-139 – ogólny, błotniki i skrzynki na pociski. P35-137 jest wprawdzie dedykowany wersji wczesnej, ale to nie był problem. Podstawa dioramy to bruk Tamki 87156, figuranci to Hobby Boss 84407. Model malowałem Hatakami mieszanymi z różnych odcieni zółtego i zieleni. Brudzenie to washe i oleje Ammo i Modellers World, pigmenty AK i Ammo oraz kredki wodne różnych producentów. Ogólnie bardzo polecam tego Dragona. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Fajny blacharka robi robotę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 Ładny model. Podoba mi się. A nie masz więcej zbliżeń wnętrza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 Elegancki model! Kiedyś kupiłem od kolegi Ostach model i musze przyznać że polecam. Jak ktoś kiedyś będzie kupował to warto bo sklejony był bez śladu kleju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi