Skaidrus Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Model kupiłem lekko zaczęty i nie zamierzam nigdy popełnić tego błędu. Niedbale sklejone części i konieczność szukania wyciętych elementów w worku strunowym mocno popsuły mi humor w trakcie sklejania tego bardzo przecież dobrego modelu. Hummel został pomalowany w barwy 4. Panzer Div. Wywaliłem do kosza DS-y i zastąpiłem je znakomitymi gąskami RFM 5037. Oprócz tego użyłem zestawów Parta P35-137, P35-138 i P35-139 – ogólny, błotniki i skrzynki na pociski. P35-137 jest wprawdzie dedykowany wersji wczesnej, ale to nie był problem. Podstawa dioramy to bruk Tamki 87156, figuranci to Hobby Boss 84407. Model malowałem Hatakami mieszanymi z różnych odcieni zółtego i zieleni. Brudzenie to washe i oleje Ammo i Modellers World, pigmenty AK i Ammo oraz kredki wodne różnych producentów. Ogólnie bardzo polecam tego Dragona. Edytowane 1 Grudnia przez Skaidrus 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Fajny blacharka robi robotę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 Ładny model. Podoba mi się. A nie masz więcej zbliżeń wnętrza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 Elegancki model! Kiedyś kupiłem od kolegi Ostach model i musze przyznać że polecam. Jak ktoś kiedyś będzie kupował to warto bo sklejony był bez śladu kleju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi