ssszzzymon Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Maciupkie takie coś. Zdobyczne SU-152, skala 1/100. Model wydrukowany z plików od Night Sky Miniatures w drukrace Mars 3. Wyjściowa skala to było 1/56, po zmneijszeniu niektóre detale wyszły bardzo delikatnie, ale damy radę. Model będzie używany do gier bitewnych. Bardzo soczyście mi wyszła modulacja. Nie wiem do końca czemu, ale na koniec jeszcze ją podbiłem olejami i pędzlem. Jak widać na zdjęciu w domu są też zwierzęta, stąd ten siwy włos ;). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Trzeba było zdjęcie z zapałką zrobić ale model Tylko chyba te swastyki za wielkie bo tak duże to miały przejęte przez Finów. Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszzzymon Napisano 29 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2022 Wzorowałem się na tym zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi