jachud3 Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Cześć, Na nowy rok chętnie dam nowy dom takim oto potworkom lotniczym w 1:48 (proszę o zapoznanie się z dokładnym opisem niżej): 1. Bf109 F-2 Zvezda - 25 PLN - SPRZEDANY 2. Fw190A-8 Dragon/Trimaster - 15 PLN (+ ewentualnie kalki 5 PLN) - SPRZEDANY Przesyłka Inpost 16 PLN albo odbiór osobisty Warszawa-Bielany. Jeśli ktoś weźmie całość to przesyłka Inpostem gratis. 1. BF109- sklejony kokpit, kadłub ze skrzydłami i osobno nos bez silnika - kiedyś próbowałem zrobić go w pozycji półotwartej, ale coś poszło nie tak i musiałem wywalić bebechy. Reszta części w ramkach + trochę części luzem w woreczku (koła, śmigło, wydechy itp.). W kokpicie blaszka Edka, żywiczne wydechy z Quickboosta do doklejenia, metalowe lufy MG w nosie od bodajże Mastera. Do tego maski Montexu do oszklenia. W pudełku dostałem fabrycznie dwa arkusze kalkomanii, co prawda trochę leciwe, ale nie są całe do kosza. Najgorzej póżółkły chyba krzyże i białe oznaczenia kodowe. 2. Fw190 - sklejony kokpit, kadłub ze skrzydłami, osobno nos (tam pamiętam że były jakieś problemy z dopasowaniem go do kadłuba, nie są to japońskie klocki do lepienia), śmigło z kołpakiem sklejone i pomalowane w spiralkę nawet. Reszta drobnicy albo w pudełeczku, albo w ramkach. UWAGA pokrywa KMów z jednej strony jest zdeformowana (bliżej kokpitu - chyba poprzedni właściciel próbował ją kiedyś nad ogniem rozginać... ). Kalki zestawowe są raczej bezużyteczne, bo pożółkłe i grubaśne. Mam mały arkusik kalek Kagerowskich dorzucanych do monografii z tymi czaderskimi wężami na kadłub i małe stencile Eduardowskie do FW190 - jeśli ktoś sobie życzy to dorzucę. Edytowane 17 Marca 2023 przez jachud3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 Podbijam, obniżka cen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2023 Bf109 sprzedany, reszta nadal aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Marca 2023 Autor Share Napisano 17 Marca 2023 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi