Endrju Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 2 godziny temu, Grzes napisał: O kurcze! I dopiero teraz się tym chwalisz? A nie pisałem Ci na priv co robiłem w wojsku?` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 13 minut temu, Endrju napisał: A nie pisałem Ci na priv co robiłem w wojsku? Aż sprawdziłem... no i nie! Już przestraszyłeś mnie, że o tak istotnej informacji zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2023 Mnie się wydaje, że @Endrju mi to pisał ;D może mu się pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Czy Wy mnie wkręcacie? Przy moim PESEL-u skleroza jest już z w pakiecie więc też sprawdziłem. @Grzes Przeczytaj jeszcze raz pierwszą wiadomość do Ciebie z 26 marca 2021. Pisze tam "45 plmb Babimost - Lim 6 bis, SBLim-2". Czy nie o to chodziło? @Vieh_san Nie korespondowałem z Tobą na priv no chyba że gdzieś w wątku wspomniałem o swoich doświadczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2023 To na pewno gdzieś w wątku, może właśnie o Mig-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi