kozi84 Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Cześć, mam do Was małe pytanko czy ktoś orietnuje sie co to jest za model czołgu???. Model powstał parenaście lat temu, był to RC także zabardzo co kleic nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Wydaje mi się, że to jest 1:48. Jakiś japończyk może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2008 nie wiem właśnie temu prosze Was o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Brytyjczyk - z kształtów wieży chyba Chieftain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Chieftanopodobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 To chyba w ogóle jakiś taki składak różnych pojazdów - mutant taki. Wieża tak jakby z Chieftaina, ale kadłub już zdecydowanie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Wygląda na mój gust jak Type 98 (chiński złomex - pseudo T-60 albo T-55) Jakbyś pokazał bardziej ogólne zdjęcie byłoby dobrze bo tak nie widać a długości lufy działa (a Chieftainy miały chyba najdłuższe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Nie przypomina to żadnego znanego mi czołgu. Albo inaczej - przypomina każdy czołg mający gąsienice, koła, wieżę, armatkę, itd... To raczej zwykła zabawka a nie model, który ma odwzorować konkretny typ czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi