Mates Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Post najprawdopodobniej będzie aktualizowany. Na sprzedaż w pierwszej kolejności lecą poniższe dwie rzeczy: 1. HOBBY 2000 48020 1:48 F-8E Crusader MiG Killers - świeżo wydany przepak znanego i świetnego Crusadera Hasegawy. W zestawie kalkomanie Cartografa do dwóch malowań + maski. Całość fabrycznie zapakowana, nie ruszana, kompletna. Tak jakoś się złożyło, że ten zestaw mi się zdublował. Cena 135 zł. UWAGA - model dostępny również na jednej z facebookowych giełd. 2. Eduard 672166 GBU-12 1:72 - resztki żywicznych rakiet GBU-12. Zostały mi trzy sztuki. Używać ich nie mam zamiaru, ponieważ w skali 1:72 już dawno nie działam więc liczę, że ktoś zrobi z nich użytek. Cena 15 złotych. Do kosztów należy doliczyć 10 złotych za przesyłkę do paczkomatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 23 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2023 Co do Crusadera, wszyscy zainteresowani odezwali się na PW a nie w temacie, wobec czego wybieram wg kolejności zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Jakies uaktualnienie w sprawie Crusadera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2023 Crusader sprzedany zgodnie z kolejnością zgłoszeń w wiadomościach prywatnych. Żywice Eduarda aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi