Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dzięki, jak spasujesz golenie to pokaż jak to ma wyglądać pod wnękami i klapami :) . Ja się gubię z tymi częściami jeszcze

Edytowane przez MayonesEXG7
Napisano
10 godzin temu, MayonesEXG7 napisał:

Dzięki, jak spasujesz golenie to pokaż jak to ma wyglądać pod wnękami i klapami :) . Ja się gubię z tymi częściami jeszcze

Jeśli tyko wrócę do tego projektu to wrzucę do relacji zdjęcia z mocowania i zamocowanych goleni podwozia. Przymierzałem je na sucho i problemu ze spasowaniem nie miałem. 

Napisano (edytowane)

Rozumiem, ale ja jeszcze nie pomalowane te części mam, bo trochę dłubię stary projekt również. Tak się przymierzam ponownie do Efki...

Z chęcią poczynania podpatrzę u Ciebie :)

• Like 1
Napisano
W dniu 12.11.2023 o 22:47, MayonesEXG7 napisał:

Rozumiem, ale ja jeszcze nie pomalowane te części mam, bo trochę dłubię stary projekt również. Tak się przymierzam ponownie do Efki...

Z chęcią poczynania podpatrzę u Ciebie :)

Aktualnie przyklejam ponownie imitacje odgromników ale tym razem z wyciągniętych nad ogniem ramek wlewowych. Mam nadzieję, że tym razem lepiej będą się trzymały. A Ty planujesz robić te odgromniki ?

• 1 month later...
Napisano (edytowane)

Dzięki za focie. Oszklenie chwilowo, potem będę się brał za odgromniki elek.statyczne. Myśle,czy odkleić statecznik i zastąpić poniższą częścią.

20231228_230711.jpg 

17038017731365997944398680930785.jpg

• Like 2
  • 1 year later...
Napisano

Wash góra. Czekam na łajt szpirit, bo zabrakło już.                                                                       

20251125_141214

• Like 1
  • 2 months later...
Napisano (edytowane)

Kalki eksploatacyjne zbiorników paliwowych armycast.cz- trochę słabo się kladą. Parę sekund namoczenia i zdejmują się odrazu i trzeba szybko działać. Cienki druk. Podwozie chwilowo siedzą na patafoxie . Zostały rakiety i zacierka olejami jeszcze.20260212_134118  20260212_233632  20260213_164129 

20260213_163807

• Like 1
  • 4 weeks later...
Napisano (edytowane)

Oleje dół, góra i drobnica.  Subtelnie na grzbiecie z imitacja wyblakłych odcieni od słońca i spód lepsza ciurka z brudem.  Golenie w macie z imitacja świateł.  Zastanawiam się z lakieremami tzn. gloss i drugie tyle satyna czy całkowicie mat jednolicie 🤔.                                

20260313_100936  20260313_101040  20260313_101606

• Like 1
  • MayonesEXG7 changed the title to [W] F 16 C-Fighting Falcon Hellenic 1/72 Hasegawa
  • 5 weeks later...
Napisano

Galeria.