Kubamac9 Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Cześć, bardzo podoba mi się robienie dioram i chciałbym teraz zrobić dioramę ze strzelającym czołgiem, ale nie wiem jak to zrobić . Czy powie ktoś z jakich diod to zrobić, z jaką baterią i z jaką farbą? Dokładnie chodzi mi o taki efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X32 Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 (edytowane) Edytowane 2 Lutego 2023 przez X32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubamac9 Napisano 14 Lutego 2023 Autor Share Napisano 14 Lutego 2023 Dzięki, w W dniu 2.02.2023 o 22:23, X32 napisał: dzieki, widziałem ten filmik, ale bardziej chodzi mi o to jakie diody maja to byc i gdzie je mozna kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 14 Lutego 2023 Share Napisano 14 Lutego 2023 (edytowane) zacznij od czegokolwiek co pozwoli wejść w temat świecenia, tutaj to tylko przykład (sam musisz wyszukać temat) https://www.youtube.com/@forbot/videos lub na skróty: znajdź dioramę z takim efektem jaki Cię interesuje i napisz maila do twórcy tej dioramy, translator internetowy prawdopodobnie wspomoże także kontakt międzynarodowy a Ty w ramach "podziękowania" za wskazanie rozwiązania podzielisz się tym na Modelworku i kolejne osoby będą miały już przetarty szlak do realizacji swoich pomysłów Edytowane 14 Lutego 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubamac9 Napisano 14 Lutego 2023 Autor Share Napisano 14 Lutego 2023 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 14 Lutego 2023 Share Napisano 14 Lutego 2023 (edytowane) jednąym ze sposobów jest przeglądanie bardzo wielu fotek i filmów w necie, szukasz co pasuje, potem można podpytać w sklepie z elektroniką pokazując sprzedawcy na smartfonie jaki efekt Cię interesuje , wpisz sobie w wyszukiwarkę w różnych językach wyrażenie które Cię interesuje, przykładowo: jak zrobic i pokazac strzelanie z czołgu na dioramie how to make and show tank shooting on diorama, lub DIY diorama LED, oto wynik jeden z wielu na YT Edytowane 14 Lutego 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubamac9 Napisano 14 Lutego 2023 Autor Share Napisano 14 Lutego 2023 Dzięki warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 14 Lutego 2023 Share Napisano 14 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 14 Lutego 2023 Share Napisano 14 Lutego 2023 (edytowane) zarwij nockę lub dwie, trzy i oglądaj, potem uderzaj do apteki lub sklepu kosmetycznego i do sklepu elektronicznego Edytowane 14 Lutego 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 17 Lutego 2023 Share Napisano 17 Lutego 2023 Jest dział ekektryka i oświetlenie... trochę wiedzy o diodach itp... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi