p2288 Napisano 6 Lipca 2023 Autor Share Napisano 6 Lipca 2023 Dół cieniowałem innym sposobem. Pomalowałem kolorem bazowym i rozjaśniałem poszczególne panele/elementy. Szkoda, że zdjęcie tego nie łapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 7 Lipca 2023 Share Napisano 7 Lipca 2023 Fajnie Ci wychodzi, widać duży progres. Tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 8 Lipca 2023 Share Napisano 8 Lipca 2023 Ja bym troche mocniej rozjaśnił, po lakierze i brudzeniu efekt przygaśnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 8 Lipca 2023 Autor Share Napisano 8 Lipca 2023 13 godzin temu, tomek74 napisał: Fajnie Ci wychodzi, widać duży progres. Tak trzymaj. Zaczynam iść ku ewolucji 21 minut temu, rudolf24 napisał: Ja bym troche mocniej rozjaśnił, po lakierze i brudzeniu efekt przygaśnie. Taki jest plan, zajmę się tym przy rozjaśnianiu tego samego koloru ale u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 12 Lipca 2023 Autor Share Napisano 12 Lipca 2023 (edytowane) Zdjęcie robocze. Nie ma chęci ale coś tam robię. Wloty powietrza i wnęki podwozia pomalowane. Edytowane 12 Lipca 2023 przez p2288 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 13 Lipca 2023 Share Napisano 13 Lipca 2023 Kiedyś mi powiedziano, że jeżeli brak jest chęci to trzeba odpocząć Podglądam sobie dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 13 Lipca 2023 Share Napisano 13 Lipca 2023 Robota dobrze idzie. Ale tego chyba tak nie zostawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 13 Lipca 2023 Autor Share Napisano 13 Lipca 2023 Z dziobem męczę się od początku budowy. kilka rodzajów szpachli i zawsze coś. Oczywiście, poprawię to i nie raz chciałem ale po ostatniej próbie mam traumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi