Kalor Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 Hej, kolejny z modeli zaczętych rok temu. + The Bodi Miniatures - SS panzer crewman + SBS Model - Sd.Kfz. 251 late type steel tracks + Fototrawiony zestaw od Voyagera Planowałem go zrobić w zimowym kamo, odechciało mi się zanim porządnie zacząłem. Przewracał mi się po biurku przez cały ostatni rok, nie miałem pomysłu co z nim zrobić i miałem już go dość. Przy okazji malowania SSmana odkryłem że rozpuszczalnik do farb wamodu je również żywicę przez co figurka straciła sporo na ostrości. Sporo się też naczekałem na gąski od SBS, ale było warto, wyglądają dużo lepiej niż zestawowe. Porównanie gąsek z zestawowymi, skok jest krótszy i musiałem nowe koło napędowe zrobić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 5 Lutego 2023 Share Napisano 5 Lutego 2023 (edytowane) Pier..le nie robię. Bardzo fajny pomysł na scenkę, aż się prosi o choć mała podstawkę! Łotering i twarz figurki bardzo mi się też podoba. Gratulacje! Koło napinające po prawej chyba ucieka z płaszczyzną... Edytowane 5 Lutego 2023 przez panDespota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 5 Lutego 2023 Share Napisano 5 Lutego 2023 Jaki jest cel tej szmaty wystającej z włazu? Jakieś niedoróbki są pod spodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 5 Lutego 2023 Autor Share Napisano 5 Lutego 2023 3 godziny temu, patrykd napisał: Jaki jest cel tej szmaty wystającej z włazu? Jakieś niedoróbki są pod spodem? Brudny koc wermachtu, nudno było po tamtej stronie a nie miałem nic sensownego pod ręką żeby tam wsadzić. 5 godzin temu, panDespota napisał: Pier..le nie robię. Bardzo fajny pomysł na scenkę, aż się prosi o choć mała podstawkę! Łotering i twarz figurki bardzo mi się też podoba. Gratulacje! Koło napinające po prawej chyba ucieka z płaszczyzną... Koło faktycznie ucieka, dzięki za zauważenie. A podstawka by się przydała, ale ja nie będę robił na pewno, to dl mnie jeszcze gorsze niż malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi