Zbyszek Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam. Na początek powiem że to mój pierwszy warsztat więc potraktujcie mnie ulgowo. Przedstawiony model jest produktem Hasagewy, nie należy do trudnych w budowie. Oprócz wykończenia modelu prace trwają nad dioramką i figurkami. Proszę o komentarze ale błagam nie bijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradgb Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 niestety zdjęcia są kiepskiej jakości - dlatego nic nie widać - a jak nic nie widać to nie można oceniać :( pewnie zaraz ktoś Cię "zjedzie" właśnie za to ! ale nie przejmuj się, popraw zdjęcia i wyedytuj swojego posta zastępując je nowymi. to co widać (niestety na minus) to pełne lufy. tzn. powinieneś wywiercić w nich otwór tak żeby nie było widać zę są zalepione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Nowe fotki mam nadzieje ze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 No nie ludzie co jest zdjecia są złe czy model w takim stanie że nikt nie komentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 model fajny ale imho przesadziłeś z rdzą, wygląda jakby stał gdzieś pod chmurką i niszczał od dłuższego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Mam pytanie co do luf czy po dłuższej serii ognia leciał z nich dym jeżeli tak to czy dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Zbyszku, model jest fajny (sam taki miałem) ale zdjęcia są niestety kiepściuchne, popracuj nad oświetleniem modelu z kilku stron i nie zasłaniaj sam sobie podczas robienia zdjęć.Użyj opcji "makro" jeśli Twój aparat taką przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Nowe zdjecia jakościowo nie są pierwszej klasy ale pracuje nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi