Maciek92 Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Mój drugi model w mojej już ukochanej skali Postanowiłem trochę mniej go okurzyć i dać mocniejszy Wash. Na koniec natrysnąłem z aerka matt Pactry. Proszę o komentarze Cytuj
gulus Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Całkiem fajny model, chociaż sam pojazd nie podoba mi się. Trafiło mi się kleić modele pojazdów, które 1:1 nie podobały mi się, ale które polubiłem, kiedy już był gotowy model Cytuj
Panzer Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Całkiem przyjemny modelik. Szkło peryskopów radzę wykonać z resztek taśmy filmowej, będą realniej wyglądały. Tak zrobiłem w BWP-2 i wyszło OK. Też mam w planach zrobienie tego malucha. Cytuj
Avi Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Czołem No pojazd jest sam w sobie przepiękny Choć zauważyłem, że bardzo wielu osobom jego bryła się nie podoba Model bardzo fajnie wykonany. Coś mi tylko przy wizjerach (peryskopów) nie pasuje. Przecież one w modelu są przezroczyste. Wystarczyło je zamaskować maskolem lub taśmą. Ogólnie model na plus Tak trzymać No i już sam fakt, że założyłeś (udało Ci się) na niego te paskudne gąsienice wzbudza podziw. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi