Luljan Napisano 20 Lutego 2023 Share Napisano 20 Lutego 2023 (edytowane) Czołem, Może komuś się przyda. Ja trafiłem na ten filmik przypadkiem, 10 min po tym sprzedałem mojego Evolution. Ten filmik pokazuje jak rozwiązać występujący w tych aerografach błąd/uciążliwość. Banalnie proste. Edytowane 20 Lutego 2023 przez Luljan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Lutego 2023 Share Napisano 21 Lutego 2023 (edytowane) W dniu 20.02.2023 o 17:34, Luljan napisał: Czołem, Może komuś się przyda. Ja trafiłem na ten filmik przypadkiem, 10 min po tym sprzedałem mojego Evolution. Ten filmik pokazuje jak rozwiązać występujący w tych aerografach błąd/uciążliwość. Banalnie proste. Miałem ten sam problem w Glocku 17 Edytowane 6 Września 2023 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi